Το “πνευματικό μου παιδί”, το βιβλίο που αποτελεί ουσιαστικά το επιστέγασμα των διαλέξεών και της μελέτης μου σχετικά με το κοινωνικό φαινόμενο του Σχολικού Εκφοβισμού, ολοκληρώθηκε κι εκδόθηκε μέσα στην πανδημία.

Είναι κάποιες φορές που έχεις δουλέψει πολύ για κάτι, το έχεις αγαπήσει, το έχεις νοιαστεί, το έχεις εμπνευστεί και το έχεις αγκαλιάσει σαν “πνευματικό σου παιδάκι”, με ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή, αλλά και με εκείνη την όμορφη ανυπομονησία ενός μικρού παιδιού.

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την τεράστια αγάπη αλλά κι εμπιστοσύνη που του δείξατε. Από τον Ιούνιο του 2020 που εκδόθηκε, το όμορφό του ταξίδι περιλάμβανε αποδοχή από τον κόσμο, βράβευση στα Education Leaders Awards, συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις βιβλίων, υποψηφιότητα για τα διεθνή βραβεία βιβλίου Public, ένταξή του σε όλες τις βιβλιοθήκες των δασκάλων στα Δημοτικά της Κύπρου, ένταξή του στη βιβλιοθήκη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και αμέτρητες αναρτήσεις από αναγνώστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαίρομαι πολύ όμως, που ήρθε και η στιγμή για την επίσημη παρουσίασή του, αφού πλέον οι συνθήκες με την πανδημία μας το επιτρέπουν, τηρουμένων φυσικά όλων των μέτρων.

Στις 24 Νοεμβρίου λοιπόν, στο Λανίτειο Θέατρο Λεμεσού, στις 18:30, θα σας περιμένω όλους εκεί για την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου μου “Σχολικός Εκφοβισμός – Από τους Μύθους…στην Πραγματικότητα”.

Θερμές ευχαριστίες στους ομιλητές της εκδήλωσης – τον Πρώτο Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης, κύριο Δημήτρη Μικελλίδη, ο οποίος θα μιλήσει για το βιβλίο, αλλά και στον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού, κύριο Ντίνο Έλληνα, ο οποίος έθεσε υπό την αιγίδα της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού την όλη εκδήλωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στη δημοσιογράφο Καρολίνα Κυπριανού, η οποία θα παρουσιάσει και θα συντονίζει την εκδήλωση.
Η πρόσκληση είναι ανοικτή και η παρουσία σας θα αποτελεί τιμή για μένα!