Είναι και κάποιες διαλέξεις τις οποίες ανακοινώνεις με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια….Αυτό, αφενός επειδή βλέπεις ότι υπάρχουν ομάδες και κοινωνικά σύνολα που έχουν θορυβηθεί για τις ανησυχητικές διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο του εκφοβισμού και της βίας στα σχολεία μας κι έχουν μπει στη δράση προσπαθώντας να κάνουν κάτι γι’ αυτό κι αφετέρου επειδή σε εμπιστεύτηκαν και σε έχουν προσεγγίσει ως επαγγελματία πολύ καιρό πριν, προκειμένου να μπουν σε εφαρμογή οι δράσεις αυτές.

Ευχαριστώ θερμά το Kepaky Andreas Sofocleous, καθώς επίσης και την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τα παιδιά.

Παράλληλα, θέλω να εκφράσω και τη χαρά μου για τη συνεργασία μου στη διάλεξη αυτή με τον Δρ. Κώστα Φάντη, ειδήμονα και διακεκριμένο επιστήμονα σε θέματα Σχολικού Εκφοβισμού.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην πρώτη από μια σειρά διαλέξεων που έχουν προγραμματιστεί σε παγκύπριο επίπεδο για το κοινωνικό αυτό φαινόμενο. 🙏