Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα το springfestival που έλαβε χώρα στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού, πριν από λίγες μέρες. Είναι σημαντικό το να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις οι οποίες, αφενός δίνουν την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν κι αφετέρου προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Εκεί, συνάντησα για άλλη μια φορά το KENEA Toxovolia – Archery Akrounta Limassol Cyprus, που όπως κάθε άλλη φορά έδωσαν το παρών τους στην προσφορά για τον συνάνθρωπο.
Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σήμερα έλαβα μια επιστολή από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης, στην οποία αναφέρεται ότι πλέον το βιβλίο μου “Σχολικός Εκφοβισμός – Από τους Μύθους…στην Πραγματικότητα”, εγκρίνεται για ένταξή του παγκυπρίως στις σχολικές βιβλιοθήκες της Μέσης Εκπαίδευσης, προς αξιοποίησή του από εκπαιδευτικούς και από μαθητές.
Η προηγούμενη ένταξή του στις βιβλιοθήκες της Δημοτικής Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, αλλά και σε Ιδιωτικά Κολέγια και Πανεπιστήμια, με χαροποιεί ιδιαιτέρως, συγχρόνως όμως αποδεικνύει ότι το κοινωνικό φαινόμενο του bullying είναι ένα μείζον θέμα, το οποίο ταλανίζει την κοινωνία μας και αφορά σε ένα πολύ μεγάλο ηλικιακό εύρος.